Kenniscentrum

Ontdek waarom direct mail werkt en doe inspiratie op voor jouw campagne!

Ontdek de Kracht van Direct Mail: 5 Redenen Waarom Dit Hét Marketingmiddel is in 2024

In het dynamische landschap van digitale marketing en online communicatie maakt direct mail een opmars in populariteit. Want wat vroeger hét marketingmiddel was, is de afgelopen decennia flink gedaald in populariteit door de online opmars. Echter maken steeds meer marketeers weer de switch naar direct mail. Hier 5 redenen waarom direct mail in 2024 hét marketingmiddel zal worden!

Loyaliteit en NPS verhogen met post

PostNL heeft het onderzoek uitgevoerd via Factsnapp onder 504 personen, in de leeftijd van 16+ jaar. Er kan onderscheid gemaakt worden tussen verschillende leeftijdsgroepen, geslacht en gezinssituatie. Het onderzoek is uitgevoerd in augustus 2023​.

Direct Mail maakt een comeback!

In een tijdperk waarin advertentiekosten de pan uit rijzen, e-mailboxen verzadigd raken en de aandacht van jouw relaties, klanten of prospects wordt beïnvloed door talloze afleidingen, is het vinden van effectieve manieren om hen te bereiken een groeiende uitdaging. Maar wat als we je vertellen dat er een krachtig marketingmiddel is dat opvalt te midden van deze digitale ruis? Dat is precies waarom Direct Mail, of eenvoudigweg 'Post', een cruciale rol speelt in jouw marketingstrategie.