Over PostTrigger

Voor marketeers, door marketeers

Lees hier hoe wij vanuit online marketing de wens kregen voor een PostTrigger systeem!

PostTrigger is ontstaan door marketeers, voor marketeers. Het bereiken van relaties, klanten of prospects wordt in het huidige medialandschap steeds lastiger. Met veel online communicatiemogelijkheden en een korte spanningsboog van mensen is bereiken een uitdaging, maar de boodschap overbrengen vaak nog uitdagender.

Er is één communicatiemiddel dat vroeger by-far het populairst was en in staat om binnen te komen bij mensen, letterlijk. Want wat door de brievenbus komt, wordt gezien. Post! Wat is nou leuker dan een persoonlijk kaartje, door de brievenbus en bij jou op de keukentafel?

Hoe is PostTrigger onststaan? Heel simpel! Vanuit de uitdagingen die wij zelf met online marketing werkzaamheden ervaarden zijn wij gestart met het versturen van marketingpost naar klanten, als test. Want wij wilden klanten triggeren met post, omdat online triggers steeds minder goed werkten. 

Niet zomaar post en ook geen reclamefolders, maar een simpel kaartje met voorop een vet design en achterop de boodschap. Wat bleek? Het resultaat van onze eerste batch was gigantisch goed!

Dat beloofde meer en triggerde ons om na te denken hoe wij dit effectieve middel ook efficiënt binnen onze marketingmix konden gebruiken. Hier ontstond de wens om dit te automatiseren, net zoals je dit met e-mails ook doet. Pas dan zou het voor ons echt interessant zijn en niet te veel tijd kosten. Want het versturen van post is en blijft een tijdrovende klus.

Toen we erachter kwamen dat hier nog geen oplossing in was, zijn we deze zelf gaan maken. PostTrigger was geboren: het automatiseren van marketingpost. Persoonlijk, meetbaar en net zo simpel als het versturen van een gewone e-mail!

Na uitvoerig ontwikkelen, testen en finetunen hebben wij ons systeem zo neergezet dat jij als marketeer eenvoudig een automatische Postflow kan opzetten, gekoppeld aan jouw eigen systemen. Je kan dus geautomatiseerd post versturen op basis van triggers die je maar één keer hoeft in te stellen. Het coolste wat wij hier zelf aan vinden, je kan dit dus eenvoudig in combinatie doen met al jouw andere communicatie en volledig personaliseren.

We brengen het terug naar drie simpele stappen:

  1. Bepaal je trigger en activeer deze in je eigen systeem
  2. Creëer of upload je template in de PostTrigger Design Studio
  3. Activeer en beheer je Postflow

Wij doen de rest: het creëren en drukken van de kaarten, voormelden bij de post, adrescontrole en wij hebben lage postprijzen waar jij ook van profiteert!

Wil jij geautomatiseerd slimme post versturen?

Start nu, ontdek het systeem en activeer binnen no-time jouw campagne met PostTrigger!