Contact

Kunnen wij je helpen?

Vul onderstaand contactformulier in, dan nemen wij binnen 1-2 werkdagen contact met je op!

Meer over PostTrigger

Contact

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik toegang krijgen?

Je kan toegang krijgen door een gratis account aan te vragen via deze link. Wil je meer informatie over het systeem? Neem dan hier contact met ons op. We denken graag met je mee.

Een Postflow maakt het mogelijk om jouw marketingpost te automatiseren. Dit is altijd gekoppeld aan een trigger in jouw eigen systeem. De kaarten worden dan verwerkt en verstuurd zodra ze via de trigger binnen komen. Klik hier om te lezen hoe een Postflow in zijn werk gaat.

Een Postbatch is een eenmalige campagne die op hetzelfde moment wordt verstuurd. Hiervoor gebruik je een adressenlijst, er is geen koppeling of trigger nodig in jouw eigen systeem.

Portokosten zijn inbegrepen bij de prijs. Zo heb je dus voor de prijs die je betaald toegang tot het systeem, worden kaarten automatisch digitaal gegenereerd, worden kaarten vervolgens fysiek gedrukt en profiteer je van het portovoordeel dat wij hebben. Win-Win!

Door de toegankelijke manier hoe Posttrigger is opgebouwd, is het mogelijk om vanuit elk CRM, webshop-, e-mail-, klantdata, CDP of kassasysteem triggers te versturen. Heb je hier een specifieke vraag over? Neem dan contact met ons op, onze technici staan klaar om je te helpen.