PostTrigger App

Marketingpost Automatiseren, met de marketeer achter de knoppen

Ontdek hoe eenvoudig jij marketingpost kan automatiseren, gekoppeld aan jouw systemen met de PostTrigger App.

Een systeem dat ervoor zorgt dat geautomatiseerd kaarten worden verstuurd naar klanten of relaties, zonder gedoe. Dat was de wens die wij hadden. Want wat door de brievenbus komt, wordt écht gezien. 

Marketingpost, effectief maar nog niet efficiënt genoeg.

Het versturen van marketingpost is zeer effectief, maar vaak minder efficiënt door de complexiteit die hierbij komt kijken. Wat ga je versturen, naar wie, wie gaat drukker, wat zijn de aanleverspecificaties, post voormelden en oh, dat is toch wel prijzig. 

Dit zijn de problemen waar veel marketeers vandaag de dag tegen aan lopen wanneer zij marketingpost willen versturen. Echter zijn dit allemaal zaken die afleiden van dat wat écht belangrijk is: impact maken met je post. Daarom nemen wij al deze complexe zaken van je weg zodat jij je kan focussen op wanneer verstuur je, naar wie en wat is je boodschap.

Hoe werkt het?

De PostTrigger App zorgt voor 3 simpele dingen.

Stap 1 - Bepaal je trigger

Jij bepaalt op welk moment jij een actie wilt verrichten, de trigger.

Deze trigger schiet je af vanuit jouw eigen systeem, zodra je deze trigger afschiet geef je de benodigde klantgegevens mee en komt dit binnen in jouw account binnen de Posttrigger App.

De trigger kan alles zijn wat jij ook maar kan bedenken.

Stel je zelf de vraag: ‘na welke actie zou ik het gaaf vinden als mijn klant of relatie een kaartje zou ontvangen?’

Stap 2 - PostTrigger Design Studio

Binnen je PostTrigger account kun jij in de Posttrigger Design Studio je design creëren.

Dit doe je door in de studio zelf een design te maken met onze template editor. Je kan er ook voor kiezen om een kant en klaar design te uploaden die in een ander programma is gemaakt. Up to you!

Vervolgens ga je het design verzendklaar maken door deze te personaliseren, want hoe gaaf is het als jouw klant een tof design ontvangt waar op staat: ‘Hi {first_name}, we hebben wat leuks voor je’. Deze en nog meer personalisatie mogelijkheden zijn allemaal mogelijk. 

Stap 3 - Activeer en beheer je Postflow 

Ready, set, go! Je trigger is ingesteld en je design en boodschap staat als een huis. Met 1 druk op de knop kun je de Postflow activeren, pauzeren of stoppen.

Actief = inkomende triggers worden met het geselecteerde design gegenereerd tot een fysieke kaart en verstuurd. 

Pauze = inkomende triggers worden wel digitaal gegenereerd tot een kaart, maar niet verstuurd. Bij het heractiveren is de keuze aan jou om deze kaarten dan alsnog te versturen.

Stop = inkomende triggers worden genegeerd en er worden geen kaarten gegenereerd en verstuurd. 

Binnen de postflow kun je vervolgens eenvoudig bijhouden hoeveel kaarten er zijn verstuurd, hoeveel QR codes er zijn gescand, je kan de kaarten previewen en je actieve design simpel wijzigen.

Adrescontrole

Good to know, wij checken elk adres die jij naar de PostTrigger App stuurt op compleet- en correctheid. Mocht een adres nog niet helemaal kloppen, dan proberen wij deze te herstellen. Mocht het herstellen niet lukken en is een adres dus niet geschikt om te leveren, dan wordt die kaart ook niet gegenereerd en verstuurd. Jij krijgt dan te zien dat de kaart mislukt is en waarom. Zo versturen we geen kaarten die niet afgeleverd kunnen worden en maak jij geen onnodige kosten.

Meten is weten - QR Codes

Meten is weten! Met onze QR code tool in de PostTrigger App kun je een QR code aanmaken per design. Deze QR code is vervolgens voor elke verstuurde kaart uniek te meten. Zo weet jij straks precies dat Monique en Jelle de QR codes hebben gescand en Peter en Astrid niet.